klaudeczka napisał(a):a co do podróży,moja majcia 1 rAZ leciała z nami do egiptu jak miała 6miesięcy,była na piersi więc o sprawy żołądkowe się nie martwiłam,LOT -zerrro problemów,2raz miała rok na krecie byliśmy i zero problemów,teraz już biega i szaleje więc może te 5,5godz w samolocie będzie ciężkie ale o nic więcej się nie martwię,aaa dodam że będąc z nią w ciąży też byłam na TENERYFIE więc jest zaprawiona![]()
o swojego małego się nie martw,jedynie co to w czasie strartu i lądowania niech coś pije lub ma smoczek bo wtedy dzieciaczki płaczą ...wiadomo..uszka....pozdrawiam i udanego urlopu
klaudeczka napisał(a):haloo,ja wybieram się do tego hotelu BE LIVE PLAYA LA ARENA..z tego co czytam na necie a szczególnie HOLIDAYCHACK to ma super opiniei dodam że byłam 2 razy na teneryfie,za 1 razem w hotelu LA SIESTA 3+ gwiazdek i hotelik całkiem,całkiem w samym sercu playa de la amiericas ,nie miałam wtedy dzieci i hotel w samym centrum rozrywkowym był super,za 2 razem byłam w hotelu COSTA ADEJE GRAN hotel 5*,hotel super,byliśmy z synem 5,5letnim i trochę mu sie nudziło,wiecej starszych niemców a mało polaków...tym razem lecimy do BE LIVE.... po pierwsze 4*w zupełności na teneryfie wystarczą,tj jak w EGIPCIE 5+
i patrząc na widoki jakie można z niego podziwiać i spędzić czas fajnie z dziećmi ..już się nie mogę doczekać...tym razem lecę z synem już 7latkiem i 16miesięczną córeczka
i rodzinką....myślę ze będzie super,dam znać po powrocie...ale to jeszcze miesiąc.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość