musicismyextyas5 napisał(a):Witajcie,
Potrzebuję informację gdzie mogę wypożyczyć najlepiej i najtaniej samochód w Playa de las Americas? Zatrzymujemy się w hotelu Sol Tenerife. Chcielibyśmy zwiedzić wyspę, a głównie jej południową część na własną rękę ze względu na to, że wychodzi znacznie taniej. Dlatego proszę o podpowiedzenie gdzie warto wypożyczyć. Dodam, że na wsypie będziemy po raz pierwszy.
Dzięki,
Pozdrawiam
mdrmedia napisał(a):wyspa jest tak mała ze nie ważne gdzie jesteś są wszyskue biura z wypozyczalniami - polecam przez internet - http://www.autoreisen.es
musicismyextyas5 napisał(a):Witajcie,
Potrzebuję informację gdzie mogę wypożyczyć najlepiej i najtaniej samochód w Playa de las Americas? Zatrzymujemy się w hotelu Sol Tenerife. Chcielibyśmy zwiedzić wyspę, a głównie jej południową część na własną rękę ze względu na to, że wychodzi znacznie taniej. Dlatego proszę o podpowiedzenie gdzie warto wypożyczyć. Dodam, że na wsypie będziemy po raz pierwszy.
Dzięki,
Pozdrawiam
jolacala napisał(a):musicismyextyas5 napisał(a):Witajcie,
Dzięki,
Pozdrawiam
Ja wypożyczałam samochód w wypożyczalni która jest bardzo blisko Hotelu Sol Tenerife, wychodząc z hotelu trzeba iść na deptak ale nie ten który jest wzdłuż morza tylko na uliczkę ze sklepikami. Wychodząc z Hotelu skręć na prawo i dosłownie może za 50 m na lewo będzie wypożyczalnia. Mieli wtedy fajną ofertę bo za 3 dni płaciłam 75 euro (ful ubezpieczenie) za renault clio
musicismyextyas5 napisał(a):jolacala napisał(a):musicismyextyas5 napisał(a):Witajcie,
Dzięki,
Pozdrawiam
Ja wypożyczałam samochód w wypożyczalni która jest bardzo blisko Hotelu Sol Tenerife, wychodząc z hotelu trzeba iść na deptak ale nie ten który jest wzdłuż morza tylko na uliczkę ze sklepikami. Wychodząc z Hotelu skręć na prawo i dosłownie może za 50 m na lewo będzie wypożyczalnia. Mieli wtedy fajną ofertę bo za 3 dni płaciłam 75 euro (ful ubezpieczenie) za renault clio
Według mnie to nie do końca taka super opcja, skoro ktoś wyżej dodał info, że wynajął samochód na 3 dni za 55 euro. jakby nie patrzeć to 20 euro różnicy.
borysz1 napisał(a):Typowa dla Polaków dyskusja! Jak nie ma problemu z wypożyczeniem samochodu na miejscu, to się stwarza problem już w naszym kraju.Jak znasz niemiecki lub angielski ( a najlepiej hiszpański), to wyjdź przed hotel i rusz 50 m w lewo albo w prawo i znajdziesz to co chcesz.
Ja z językiem polsko-rusko-migowym nie miałem żadnego problemu. Śmiało i "maniana"
kropka napisał(a):jak to sie mowi: przezorny zawsze ubezpieczonyja tam tez wole zorientowac sie wczesniej, zarezerwowac co sie da zeby na miejscu juz o nic sie nie martwic
robinpl napisał(a):Witam, fajne autka za niewielkie pieniądze około 30 euro można wynająć od Polaka na Teneryfie! jak ktoś z Państwa będzie potrzebował nr. tel to mogę podać! Pozdrawiam!
Powrót do Teneryfa - wypożyczalnie samochodów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość