stokrotka26 napisał(a):http://losyziemi.pl/hiszpania-nad-teneryfa-przeszla-potezna-ulewa-jedna-osoba-nie-zyje
wybieram się na tydzień w listopadzie na południe, chciałam też przejechać się do Santa Cruz., mam nadzieje że taka pogoda wtedy mnie nie zaskoczy :>
jedni piszą ciepło, mokro, chłodno, przez to nie wiem jakie ubrania spakować
stokrotka26 napisał(a):Będziemy w Callao Salvaje. Mamy zamiar trochę pojeździć i pozwiedzać.
a orientujecie się czy sklep PriMark jest tylko w Santa Cruz?
stokrotka26 napisał(a):Chciałybyśmy zwiedzić Santa Cruz, Puerto de la Cruz. Oczywiście ponownie pojechać do Los Cristianos, Los Gigantes katamaranem zobaczyć delfinki.
A czy Siam Park jest czynny caly rok? fajnie by było ponurkować ale zobaczymy czy starczy $ i czasu na wszystko.
stokrotka26 napisał(a):Twin ticket tzn siam + loro park? tylko wolimy popatrzeć na zwierzęta na wolności :p Delfinki, żółwie, rybki:D wolałabym za to ponurkować. W lipcu nie pamiętam niestety nazwy szkółki.. nurkowalyśmy w Abades.
Czy ja dobrze kojarze po poprzednich postach, że się zajmujesz organizowaniem wycieczek?wynajem mieszkania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości